min sista hamburgare är gjord för denna sommar.

Att laga Daniels tand gick jättebra. Tandläkaren gjorde ett bra jobb. Dock hade han bara tid att laga den ena tanden så Daniel ska därför dit igen på måndag.

Idag har jag jobbat, min sista dag på Max. Jag har lagt min anställning på is för att koncentrera mig på mitt körkort. Jag jobbar ju även på El Giganten och kommer därför inte vara helt utan pengar. SKÖNT!

Ska gå och gör mig klar. Daniel kommer nämligen snart och hämtar mig.

Vi hörs!

 








tusan också.

Jag hade en konstig känsla i magen hela dagen igår, en dålig känsla. Självklart hände det något igår som förklarar min dåliga känsla i magen. Klockan tio i elva i går kväll fick jag ett sms av Daniel:

Gutt, slog ut bitar av två tänder nu :( mitt leende är förstört

Jag trodde först att det var ett skämt då jag hela dagen hade tjatat om hur rädd han skulle vara om sig. Men givetvis var det sant och idag ska vi besöka farbror tandläkaren.

Det som hände var att Daniel och resten av hans handbollslag skulle plocka ner en scen efter något uppträdande i småbåtshamnen i går kväll. Daniel skulle lossa ett rör från en ställning och fick det över tänderna. Det värsta är att han alltid har så otur och att sådant här bara händer honom.

Jag hoppas i alla fall med hela mitt hjärta att tandläkarna gör ett bra jobb när de ska fixa hans tänder. Om inte så kommer hela universum gå miste om världens vackraste leende.















dåligt av mig.

Jag har varit jättedålig på att uppdatera oh jag ber om ursäkt. Jag har jobbat och jobbat och jobbat lite till. Men idag är jag ledig.

Denna dagen har jag spenderat till största del med Jennie, vi har fikat och gått en runda på stan. Vi ses inte så ofta nu när vi jobbar så mycket så det är alltid lika trevligt när vi tar oss i kragen och spendrar lite tid ihop.
Nu lagar jag och mamma kyckling med currysås och till det blir det ris. Helt klart en av mina favoriter.


Vi hörs när vi hörs!









Göteborg.

God morgon! Idag blir det Liseberg med mina underbara vänner. Vi åker om en timme så jag måste snart springa och göra mig i ordning. Vi har några timmars bilfärd framför oss men det är det helt klart värt. Vi kommer få en rolig dag där uppe det kan jag nästan lova. Hoppas de andra gillar karuseller för jag är helt galen i dem. Känslan i magen är obeskrivlig.

Hoppas alla får en lika fin dag som jag!












thaimat och målarfärg.

Elena och barnen kom hit och hämtade mig, vi väntade ut regnet och gick vidare till Colorama och Jem och fix. Elena skulle som jag tidigare nämnt handla färg till deras rum.

När färgen var inhandlad tog vi oss ner mot stan och åt buffé på thairestaurangen. Jimmy åt hur mycket som helst medans Linnea låg och sov i vagnen.

Sedan skildes vi åt och jag vandrade hem igen. Jag sitter nu och tittar på något meningslöst program på Tv och väntar på att Daniel ska sluta träna så jag kan åka hem till honom.

Vi hörs!














Kritkonstverk.

Nyduschad och redo att ta dagen med storm. Idag är det molnigt och grått ute därför kan jag inte ligga på stranden som jag planerade igår. Utan istället ska jag möta upp Elena, Jimmy och Linnea, min svägerska och min brorsbarn. Vi ska handla färg för att de ska kunna måla över Jimmys "fina" kritkonstverk på väggarna.

Ikväll vet jag inte vad som händer, några från jobbet skulle grilla sen ge sig ut till baren. Men jag vet inte riktigt om jag känner för det idag. Kommer antagligen därför åka hem till Daniel och mysa istället.

Töserna och jag hade bestämt att vi skulle åka till Liseberg imorgon, men jag vet inte vad som hänt med de planerna nu. Blir det Götet imorgon eller inte flickor?

Ha en bra dag tills vi hörs igen!










Kalas, klackar, grillat och beck.

Dålig uppdatering från mig i helgen. Men jag har varit väldigt upptagen, men haft riktigt kul.

I lördags jobbade jag fram till halv fyra så begav jag mig till Linneas kalas för att fira hennes födelsedag. När jag anlände åkte alla hem (kalaset hade redan varat i några timmar). Jag stannade kvar en stund, fika det på tårta och spelade lite tv -spel.
Jag cyklade sedan hem för att städa mitt rum, som nu ändå behöver städas igen. Sen var det tid att slänga sig i duschen och göra sig i ordning för att ta sig ut och slå klackarna i taket på Öja krog tillsammans med vännerna. Kvällen spenderades till största del med Jennie, vi hade fruktansvärt kul som vanligt.
Kvällen slutade med att jag och Daniel tog bussen in till stan och sedan taxi hem till honom där jag somnade direkt jag lade huvudet på kudden.

Det blev en tidig söndag då jag började jobba redan halv tolv. Men dagen på jobbet gick snabbt och jag var snart hemma igen. Jag vilade en stund när jag kom hem och sedan begav jag mig till Daniel där hans föräldrar bjöd på grillat. Det blev en runda kort spel och mycket skratt. Jag och Daniels mamma förlorade stort men jag skyller på att jag aldrig spelat kortspelet innan.
Daniel och jag avslutade kvällen med att kolla på filmen Bedtime stories. Det var en söt familjefilm tyckte jag, så för mig var det en lyckad filmkväll.

Igår (måndags) jobbade jag hela dagen sen köpte jag med mig kinamat hem som jag och mamma åt medans vi kollade på beck.

Nu ska jag bara ta de lugnt fram tills jag ska börja jobba. Är hemma ganska sent ikväll så jag kanske inte hinner eller orkar blogga men vi hörs när vi hörs!










Paketpapper och snöre.

Är hemma från Daniel nu. Vädret är kallt och grått men det gör inte mig så mycket för jag ska jobba nästan hela dagen idag. Men först har jag några ärenden att springa, måste handla present till Linnea då vi ska fira hennes födelsedag i helgen. Har inte den blekaste aning om vad jag ska köpa så jag får fundera på det medans jag gör mig i ordning.










Nothing Else Matters.

Idag har jag spenderat dagen med min brors barn, Jimmy och Linnea. Det var ett tag sen jag var där så det var verkligen på tiden. De hade bakat till Linneas kalas som ska hållas i helgen och jag fick provsmaka. Jag och Jimmy spelade Guitar Hero Metallica, jag var inte någon höjdare på det men vi hade kul ändå.

Nu är jag hemma hos Daniel igen och ikväll blir det film och mys.











moln.

Jag vill åka till stranden idag men molnen är mycket stora idag och solen skinner knappt. Mina planer för dagen har därför ändrats till att jag inte har något att göra. Daniel ska agera parkeringsvakt idag så han har fullt upp. Men klockan är inte mycket så vi får se vad jag hittar på.













inställt tåg.

Hemma hos Daniel nu efter en heldag i Malmö med Jessie. Vi har haft det fruktansvärt roligt. Att tåget blev inställt när vi skulle åka var dock mindre kul, men med Jessie blir det aldrig tråkigt att vänta.
Jag hittade absolut ingenting på stan mer än ett armband. Så det blev en relativt billig tur till Malmö denna gången.

Nu ska jag och Daniel gå och laga tacos, har varit sugen på det hela dagen så det ska bli rikitgt gott med lite mat.












Redo för dagen.

Jag är färdig och väntar bara på att klockan ska bli så pass mycket att jag kan ge mig iväg. Idag blir det en tur till Malmö med Jessie. Titta i lite affärer och ta en fika ligger på schemat.

Ha en bra dag!











Grabbmys och gamla vänner.

Nu är jag hemma från jobbet! Det har varit en stressig kväll med massor av folk. Jag ska strax hoppa in i duschen, fixa mig lite för att sen åka hem till Daniel och delta i deras grabbmys.

Imorgon blir det en heldag med Jessie i Malmö. Det ska bli riktigt kul då jag inte träffat henne på länge.

Vi hörs när vi hörs!












Hemma

Nu är jag hemma igen. Vi åkte tidigt det kändes tråkigt att lämna dem när det kändes som vi precis hade kommit. Men eftersom jag ska jobba ikväll hade jag och mamma inget val. Om tre timmar börjar jag jobba, vilket jag är väldigt omotiverad till när vädret är ganska fint här hemma.

Turen till Nättraby var i alla fall jättetrevlig. God mat och mysig båttur, bättre kan det inte bli. Lägger upp bilder från båtturen senare.

Nu ska jag gå och vila en stund innan jobbet, vi hörs när jag är hemma igen!














En tidig dag.

Visst, jag sa att det skulle bli en tidig morgon idag men jag menade faktiskt inte så här tidigt! Jag vaknade vid halv fem och kunde verkligen inte somna om. Eftersom mina föräldrar anser att jag går ut med min hund rent för sällan valde jag att ta ut honom på en runda. Där var inte en människa ute vid den här tiden, fullt förståligt då det praktiskt taget är mitt i natten (i alla fall enligt mig).
Hunden och jag är nu rastade och min dag har startat! Vad är det man säger? Morgonstund har guld i mun!







        Kan man annat än att bara älska denna bild?










Spänning i luften.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ska bara se klart filmen på trean. Imorgon blir det en tidig dag. Längtar så mycket att jag nästan spricker. Jag ska träffa den lilla minstingen i morgon för första gången. Vi får hoppas att hon gillar mig!


Tack för idag och god natt!







dagen.

Idag har det inte hänt allt för mycket i mitt liv. Jag och Daniel vaknade sent, vi har båda åkt på infektioner vilket gör oss ganska trötta om dagarna. Vi åt en god frukost på deras altan i trädgården och konstaterade snabbt att det inte var något vidare väder, så att cykla ner till stranden var inte ett alternativ.

Daniel bestämde därför att jag skulleklippa hans hår. Så trimmern åkte fram och håret blev kort. Samtidigt som vi klippte honom började regnet ösa ner. Det var inte alls bra då jag hade planerat att vi skulle cykla ner till Åhléns och handla present till min brorsdotter Elin (jag och mamma ska nämligen köra och hälsa på henne imorgon).

När det då regnade blev det istället att vi satte oss ute på altanen (med tak) igen och spelade kort med Daniels föräldrar och inväntade att Daniels syster skulle komma hem med bilen så vi kunde köra till Åhléns istället. Jag förlorade stort i kort som vanligt (lika kul vaje gång, haha).

Presenten blev i alla fall handlad en röd och vit klänning med vita tajts, super gulligt!

Dagen imorgon kommer jag tillbringa i Nättraby hos minstingen, därför kommer jag antagligen inte skiva då.

Vi hörs när vi hörs!









starten.

Att starta en blogg har för mig aldrig varit aktuellt. Jag har aldrig känt att jag haft mycket vettigt att skriva om. Nu sker så många förändringar i mitt liv då jag nyligen tog studenten. Att starta bloggen nu känns bara mer naturligt än innan. Jag har fler funderingar och annat jag känner att jag behöver skriva av mig, vilket bloggen kan vara bra till.













RSS 2.0